Ποιότητα

Έρευνα και Ανάπτυξη

Έχουμε την πεποίθηση ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά, πρωτότυπα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ένα ξεχωριστά. Για το σκοπό αυτό, έχοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και με συνεχή ενημέρωση και έρευνα, συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους ώστε να αναπτύξουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε απαιτήσεις τους αλλά και στις τάσεις της αγοράς. Επιπλέον, προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα που ήδη έχουμε και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούμε.

Πιστοποίηση - Ασφάλεια

Η εταιρεία πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018 και HACCP, και έχει πιστοποιηθεί από τον οργανισμό MTIC Intercert Hellas. Για το μηχανολογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιούνται σύστημα καθαρισμού CIP, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων. Τέλος καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας εκτελούνται συστηματικοί έλεγχοι.

Συσκευασία - Διάθεση

Η σωστή και αποτελεσματική συσκευασία ολοκληρώνει ένα ποιοτικό προϊόν. Για το λόγο αυτό παρέχουμε πολλούς τρόπους και προτείνουμε πάντα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο εκάστοτε προϊόν μας αλλά και στις ανάγκες του πελάτη.
Βυτίο
έως 27.000 kg
Παλετοδεξαμενή
έως 1.450 kg

Βαρέλι
180 – 280 Kg

Bag-in-Box
5-25 kg

Πλαστικό δοχείο
10 – 35 kg

Καθώς βασικός μας στόχος αποτελεί το να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πελάτη, παρέχουμε πολλαπλές επιλογές και στον τρόπο μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων. Έχοντας στενούς συνεργάτες στο χώρο των μεταφορών αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την διάθεση των προϊόντων μας με τον πιο αποτελεσματικό και συμφέρον τρόπο. Τέλος, η στρατηγική θέση της εταιρείας, κοντά στην Αθήνα και τον Πειραιά, δίνει τη δυνατότητα τα προϊόντα μας να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στους πελάτες μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδα καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.